Intelligent Security is officieel dealer van EnGarde. Een kogelvrij vest van EnGarde behoort tot de betrouwbaarste vesten die op dit moment op de internationale markt verkrijgbaar zijn. Een kogelwerend vest van EnGarde biedt de drager een maximale bescherming en een zeer hoog draagcomfort door gebruik te maken van de modernste lichtgewicht materialen zoals Dyneema®Kevlar® XP en Teijin Aramid.

EnGarde DeLuxe

Het EnGarde DeLuxe Undergarment Vest wordt geleverd inclusief een witte of een zwarte draaghoes en is ons meestverkochte vest. De binnenzijde van de draaghoes is vervaardigd van het vochtregulerende COOLMAX® ACTIVE materiaal. Voor de buitenzijde gebruiken we een duurzame en waterafstotende Cordura®.

Prijs op aanvraag.

Panelen: ULTRA™ (NIJ Level II of IIIA) of MT-PRO™ (NIJ Level IIIA)
Draaghoes: Cordura® en COOLMAX® ACTIVE
Gewicht: 1,55 kg met NIJ Level II ULTRA™ panelen
1,95 kg met NIJ Level IIIA ULTRA™ panelen
2,05 kg met NIJ Level IIIA MT-PRO™ panelen
Kleur: zwart en wit

Bestellen en informatie

EnGarde Body Armor heeft een zeer groot aanbod op het gebied van kogelvrije kleding en andere (tactische) voorwerpen. Als officieel dealer van EnGarde is het mogelijk om alle producten te leveren die vermeld staan op de website van EnGarde. Neem voor vragen, prijzen, bestellingen of meer specificaties contact op met info@intelligentsecurity.nl