Horecabeveiliging

In het uitgaansleven bederven agressieve incidenten de sfeer en veiligheid. Voor het uitgaanspubliek en ook voor horecagelegenheden. Intelligent Security vervult hierin een maatschappelijke functie. Als sfeerbeheerder, gastheer en verlengstuk van de politie in tientallen zaken in Brabantse en Limburgse steden waaronder Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Venlo, Sittard en Maastricht. Onze gastheren opereren met gevoel voor sfeer en daadkracht van een stevige beveiliger.

Horecaportier en gastheer

Bij elke horecazaak hoort een ander soort publiek. Op basis van de aard van café, discotheek of andere horecagelegenheid en het publiek zorgen wij voor een bijpassende beveiliger. Horecaportiers van Intelligent Security vullen hun rol in als gastheer en handhaver van de goede sfeer.

Horeca Security Scan

Onze horecaportiers handelen volgens de strenge veiligheidseisen die gelden voor hotel, restaurant, café of discotheek. We smoren negatieve invloeden van geweld, drugs en wapenbezit in de kiem op een manier die niets afdoet aan de sfeer.

Om de risico’s goed in kaart te brengen, beginnen we altijd met een Horeca Security Scan. Daarmee analyseren we:

✓ Wat zijn de risico’s van de stad?
✓ Wat zijn de risico’s van de directe omgeving?
✓ Wat is het profiel van de gewenste bezoeker?
✓ Wat zijn de huisregels?

Uiteraard houden we altijd rekening met de specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Op basis van die wensen en de antwoorden op de Scan stellen we de taken van de beveiligers vast. Speciale aandacht is er voor ontruiming en bedrijfshulpverlening. Op deze manier kunnen wij met onze beveiliging opgaan in de sfeer van de uitgaansgelegenheid. Door middel van periodiek overleg zorgen we ervoor dat de beveiliging optimaal is en blijft.

Op zoek naar horecaportiers? Maak een afspraak voor de Security Scan!