COVID-19 dienstverlening

Het COVID-19 virus brengt voor veel organisaties uitdagingen met zich mee op veiligheidsgebied. Zowel in de beveiliging van fysieke locaties maar ook voor veiligheid en beveiliging van bezoekers, producten, medewerkers of de operationele gang van zaken van bedrijfsprocessen. De doorgang van een, zo normaal mogelijke, bedrijfsvoering is voor veel bedrijven van evident belang. Wij ondersteunen dan ook reeds vele organisaties met COVID-19 vraagstukken.

Voor verschillende organisaties en opdrachtgevers zijn we berust met de volgende taken:

✓ Toezicht en handhaving op naleving van COVID-19/Coronamaatregelen in het publieke en private domein
✓ Opstellen van COVID-19 planvorming voor continuering van bedrijfsvoering, evenementen, (pret)parken, kermissen, (openbare) evenementen en (zit)terrassen
✓ Ondersteuning en consultancy in de inrichting van gebouwen, publieke plekken of “corona-proof” maken van evenementen, horecagelegenheden, musea en andere gelegenheden

Intelligent Security werkt vanuit een integraal plan, opgebouwd uit sterke schakels. We maken een analyse en vinden voor alle risico’s een oplossing. Ook als daarvoor samenwerking met anderen nodig is.
Heeft u een COVID-19/Corona vraagstuk waarop u het antwoord niet heeft? Bent u geïnteresseerd in wat Intelligent Security voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!