Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Beveiligen is onze primaire taak, dat wat we dagelijks doen en waar we goed in zijn. Maar we vinden het vanzelfsprekend dat we meer doen voor de mensen en de wereld om ons heen. We zijn ons ervan bewust dat onze maatschappelijke rol verder gaat dan ‘alleen’ ons werk heel goed doen. Daarom zetten we ons in voor verschillende doelen en verenigingen die ons na aan het hart liggen. Ook dragen we waar mogelijk bij aan een wat betere omgeving en het welzijn van de mensen die er leven.

Sponsoring sportverenigingen

Al sinds 2006 sponsoren we de Tilburgse eredivisieclub Willem II en sinds een aantal jaar ijshockeyclub Tilburg Trappers. Bij beide verenigingen leveren we ook de beveiligers bij alle thuiswedstrijden.

Sponsoring studentenverenigingen

St. Olof, Plato, Vidar en I*ESN zijn Tilburgse studentenverenigingen die wij met plezier ondersteunen. TSC St. Olof is de oudste studentenvereniging van Tilburg. Wij leveren er beveiliging sinds 2006 en sponsoren de vereniging sinds 2011. TSV Plato is de grootste studentenvereniging van Tilburg. Intelligent Security is sinds 2014 sponsor en leverancier van beveiliging. TSR Vidar is de Tilburgse studentenroeivereniging. We zijn er sinds 2005 verantwoordelijk voor de veiligheid. Sinds 2012 sponsoren we de vereniging ook. I*ESN is de internationale studentenvereniging in Tilburg. Ook voor deze vereniging zijn we sponsor en leveren we beveiliging.

Stageplaatsen

Elk jaar bieden we stageplaatsen aan vijftien à twintig leerlingen van de opleiding Beveiliging van het ROC Tilburg. Zo kunnen zij hun eerste praktijkervaring opdoen en voldoen aan de stage-eis van hun opleiding.

Verbeeten Challenge

Stichting Verbeeten Fonds is het fonds van Instituut Verbeeten, dat gespecialiseerd is in onderzoek naar en behandeling van kanker. Het fonds organiseert elk jaar de Verbeeten Challenge in Tilburg, Breda en Den Bosch. Duizenden mensen lopen, fietsen en skeeleren door de stad om zoveel mogelijk geld voor dit goede doel op te halen. Tijdens de challenge in Tilburg leveren wij kostenloos beveiliging.

Milieu – Trees for All

Intelligent Security compenseert de eigen uitstoot van broeikasgassen door het planten van bomen op de Filipijnen. Dat komt niet alleen ten goede aan het milieu, maar ook aan de lokale werkgelegenheid.