Evenementenbeveiliging

Intelligent Security werkt vanuit een integraal plan, opgebouwd uit sterke schakels. We maken een analyse en vinden voor alle risico’s een oplossing. Ook als daarvoor samenwerking met anderen nodig is. Wij geloven erin dat veiligheid veel vrijheid geeft aan bezoekers en de organisator van een evenement. Die vrijheid komt ten goede aan het evenement.

Beveiligingsplan

Goede beveiliging begint met een degelijk beveiligingsplan. Dat geldt voor elk evenement, hoe klein of groot het ook is. We kijken daarom altijd eerst naar de beveiligingsbehoefte. We doen dan een SecurityScan en spreken de resultaten van die scan samen goed door. Deze input combineren we met de wettelijke richtlijnen voor veiligheid rond evenementen. Onderdelen die altijd aan de orde komen zijn:

✓ Publieksprofiel; wie bezoekt het evenement?
✓ Activiteitenprofiel en directe omgeving; wat gebeurt waar op welke locatie?
✓ Risico-inventarisatie; wat zijn de zwakke schakels en hoe versterken we die?
✓ Calamiteitenplan en ontruimingsplan; hoe reageren we op onverwachte situaties?

Aan de hand van de antwoorden maken we een uitgebreid beveiligingsplan met aandacht voor crowd management. Intelligent Security heeft uitgebreide ervaring met dit type beveiliging en werkt goed samen met gemeenten en politie om zo de cirkel te sluiten.

Tijdens het evenement

Voorafgaand aan een evenement kunnen we met politiehonden controleren op drugs. Tijdens het evenement houden we onderling  intensief contact zodat we zeker weten dat alles goed verloopt. We werken vaak vanuit een centrale post, bijvoorbeeld de commando unit. Intelligent Security werkt tijdens evenementen samen met Dranghekken Nederland. Je kunt bij hen zelf je dranghekken kopen. Onze beveiligers zijn getraind om assistentie te verlenen bij bedrijfshulpverlening of ontruiming. Zo garanderen wij de veiligheid van bezoekers, organisatie en artiesten.

Organiseer je een evenement? Maak een vrijblijvende afspraak!