Commando unit

Bij grote veiligheidsprojecten organiseren we onze beveiliging vanuit een centraal punt: de commando unit. Van daaruit hebben we overzicht en kunnen we werkkleding en portofoons verstrekken. We gebruiken de commando unit ook als vergaderkamer om ter plekke te overleggen met elkaar of bevoegde instanties.

Centrale post

Vanuit een centrale post leiden we het communicatieverkeer. We zorgen dat alles wat we hebben afgesproken in het beveiligingsplan goed tot uitvoer komt en dat we onderling op de hoogte zijn van het verloop van een evenement. Zo kunnen we crowd control en beheersing waarborgen. Onze commando unit zetten wij vaak in als centrale post.

Mogelijkheden commando unit

Intelligent Security gebruikt de commando unit tijdens evenementen en andere grote projecten. Als mobiele commandopost, vergaderruimte en uitgiftepunt voor materialen voor beveiligers. De commando unit is een centraal punt van waaruit we in alle rust overzicht houden en contact met de beveiligers in het veld. Binnenkort breiden we onze commando unit uit met een camerasysteem.

Zoek je een centrale post voor je evenement? Vraag naar onze commando unit!